Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Πρέπει να ποντάρει στη μεγάλη διαφορά ποιότητας ο ΠΑΟΚ»

Τα τελευταία νέα του ΠΑΟΚ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Ελσίνκι, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ελσίνκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League, μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!

Αρχικά μίλησε για την ιδιαιτερότητα του πλαστικού χλοοτάπητα που υπάρχει στο γήπεδο της Ελσίνκι, ενώ στη συνέχεια σχολίασε τις δηλώσεις των προπονητών στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι, τονίζοντας παράλληλα ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του περίπου 500 φιλάθλους του.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα πλάνα του Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι θα δούμε αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σύγκριση με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της ομάδας του, τόνισε ότι Τσιγγάρας-Σβαμπ θα είναι πιθανότατα βασικοί στο κέντρο, ενώ και ο Ντεσπόντοφ έχει βάλει γερή υποψηφιότητα για ενδεκάδα.

Τέλος, ανέφερε ότι αν νικήσει ο ΠΑΟΚ θα κάνει πολύ σημαντικό βήμα έτσι ώστε να διευκολύνει το φθινόπωρό του, προσθέτοντας ότι ο Δικέφαλος του Βορρά πρέπει να ποντάρει στη μεγάλη διαφορά ποιότητας που υπάρχει με τους Φινλανδούς.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x